Terug naar overzicht

Op zoek naar een actief verjaardagsfeestje? Dit zijn je opties bij Olympia!

16 januari 2024
Actief verjaardagsfeestje

Op zoek naar de perfecte plek om een onvergetelijk, actief verjaardagsfeestje te organiseren? Olympia heeft alles wat je nodig hebt voor een dag vol plezier en avontuur! Dankzij onze verschillende pakketten is er voor elk wat wils.

1. Bowlen

Plezier verzekerd met twee games bowlen! Na het spel geniet je van een heerlijke portie poffertjes, bitterballen of een ‘Croque uit het vuistje’, samen met een verfrissend drankje. Dit arrangement duurt ongeveer 2,5 uur en is perfect voor de jonge bowlingfans.

Prijs: € 14,50 per persoon

2. Klimmen

Mag het iets actiever zijn? Kies dan voor ons klimarrangement. Na het klimmen smullen de kinderen ook van poffertjes, bitterballen of een ‘Croque uit het vuistje’, inclusief een drankje. Dit avontuur duurt ongeveer 3 uur.

Prijs: € 16,50 per persoon

3. Combi

Kan je niet kiezen? Ga dan voor de combi! Eén game bowlen gevolgd door een uur klimmen. Na de activiteiten genieten de kinderen van een portie poffertjes, bitterballen of een ‘Croque uit het vuistje’ met een drankje. Dit alles duurt ongeveer 3 uur.

Prijs: € 17,50 per persoon

4. Bowlen Deluxe

Voor een extra speciale ervaring kies je Bowlen Deluxe. Twee games bowlen gevolgd door een maaltijd naar keuze: kinderspaghetti of curryworst met frieten, inclusief een drankje. Dit feest duurt ongeveer 2,5 uur.

Prijs: € 18 per persoon

5. Klimmen Deluxe

Ga voor een luxueuze klimervaring met ons Klimmen Deluxe-pakket! Na het klimmen genieten de kinderen van kinderspaghetti of curryworst met frieten en een drankje. Dit arrangement duurt ongeveer 3 uur.

Prijs: € 20 per persoon

6. Combi Deluxe

Best of both worlds: een game bowlen en een uur klimmen, gevolgd door een heerlijke maaltijd van kinderspaghetti of curryworst met frieten en een drankje. Deze optie duurt ook ongeveer 3 uur.

Prijs: € 21 per persoon

Goed om te weten:

  • Bij elk feestje waar klimmen bijhoort, is begeleiding vereist van ouders of verantwoordelijken. Wij hanteren een minimum van één begeleider per drie kinderen.
  • Op zon- en feestdagen zijn kinderfeestjes te reserveren tot 11 uur.
  • Minimumleeftijd voor deze feestjes is 5 jaar.

Klaar voor een actief verjaardagsfeestje? Wij helpen je verder!

Bij Olympia doen we er alles aan om elk kind een onvergetelijke verjaardag te geven. Contacteer ons via olympia@oly.be en we leggen samen een fantastisch actief verjaardagsfeestje vast. Hier download je alvast een spetterende uitnodiging.

Onbeperkt alle sporten

Houd jij van ‘all the way’? Dan is onze exclusive formule helemaal jouw ding! Laat je gaan in alle sporten die we je te bieden hebben. Geniet zo van onbeperkt sporten aan een toptarief!

3 MND
 
6 MND
 
1 JAAR
 

Focus

1 sport naar keuze uit 4 sporten:
fitness, squash, yoga, spinning

€70/mnd
(€75/mnd met domiciliëring) *

€65/mnd
(€70/mnd met domiciliëring) *

€45/mnd
(€50/mnd met domiciliëring) *

3 MND
6 MND
1 JAAR

Exclusive

Onbeperkt sporten aan toptarief:
fitness, squaqh, yoga, spinning, klimmen, bowling, pool/snooker

€80/mnd
(€85/mnd met domiciliëring) *

€75/mnd
(€80/mnd met domiciliëring) *

€55/mnd
(€60/mnd met domiciliëring) *

All-In

All-in
(onbeperkt alle sporten)
€85/mnd
€70/mnd
€65/mnd

BEREKEN MIJN ABONNEMENT OP MAAT

Een abonnement op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Contact
Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.