Terug naar overzicht

Bowlen voor kinderen: 3x een geweldig idee en wel hierom!

02 mei 2022
bowlen voor kinderen

Een activiteit bij Olympia die àltijd scoort bij kinderen? Bowling! Waarom bowlen voor kinderen net een winner is? Dat leggen we je hieronder uit.

Fit & gefocust

Bowlen is een enorm veelzijdige sport voor kinderen. Het helpt hen te focussen en om een bepaalde techniek aan te leren. Het is een competitieve, maar vooral heel faire sport, met heel veel respect voor de tegenstander.

Bovendien stimuleert bowling kinderen om op een ontspannen manier aan beweging te doen. Zonder het drukke gedoe, de kapotte knieën of de modderige kleren. Je kind krijgt alle tijd om zich voor te bereiden op die allereerste strike. En op het vieren ervan 😉

bowlen voor kinderen

Fun & frietjes

Maar bij bowling draait het bovenal om zich amuseren in fijn gezelschap. Met het gezin, samen met vriendjes en vriendinnetjes of tijdens een verjaardagsfeestje.

Bovendien zorgen we er bij Olympia voor dat je helemaal niets tekortkomt tijdens je bowlinguitstapje. Bestel een hapje en een drankje erbij, zo zit zelfs na de zoveelste bal in de goot de sfeer er nog volop in. En blijf nadien zeker nog even plakken om te proeven van ons lekkere menu!

Mag het nog wat sfeervoller? Zak dan zeker met je kinderen af tijdens onze lounge bowlingdagen, iedere vrijdag en zaterdag en geniet van een bowlingshow vol beeld, licht en leuke muziek!

Altijd open, ook bij slecht weer

Op zoek naar een geschikte hobby voor op een druilerige of koude dag? Onze bowlingbanen zijn elke dag van de week geopend en klaar om jou en je kind(eren) te ontvangen voor een leuk middagje of avondje uit. En dat tegen een zeer schappelijke prijs.

Bowlingfeestje of gewoon eens uitproberen? Kom naar Oly!

Bij Olympia hebben we verschillende formules klaarliggen om er een superplezant dagje van te maken. Of je nu een bowlingfeestje wil organiseren voor je kind of een leuke gezinsuitstap zoekt, wij zorgen de goede sfeer en de tevreden terugrit naar huis. Reserveer hier meteen je baan of banen.

Nog vragen? Stel ze via de contactknop op www.oly.be.

Onbeperkt alle sporten

Houd jij van ‘all the way’? Dan is onze exclusive formule helemaal jouw ding! Laat je gaan in alle sporten die we je te bieden hebben. Geniet zo van onbeperkt sporten aan een toptarief!

3 MND
 
6 MND
 
1 JAAR
 

Focus

1 sport naar keuze uit 4 sporten:
fitness, squash, yoga, spinning

€70/mnd
(€75/mnd met domiciliëring) *

€65/mnd
(€70/mnd met domiciliëring) *

€45/mnd
(€50/mnd met domiciliëring) *

3 MND
6 MND
1 JAAR

Exclusive

Onbeperkt sporten aan toptarief:
fitness, squaqh, yoga, spinning, klimmen, bowling, pool/snooker

€80/mnd
(€85/mnd met domiciliëring) *

€75/mnd
(€80/mnd met domiciliëring) *

€55/mnd
(€60/mnd met domiciliëring) *

All-In

All-in
(onbeperkt alle sporten)
€85/mnd
€70/mnd
€65/mnd

BEREKEN MIJN ABONNEMENT OP MAAT

Een abonnement op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Contact
Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.