Terug naar overzicht

5 goede voornemens die jij wél kan volhouden

29 november 2022
goede voornemens volhouden

Goede voornemens volhouden is niet altijd makkelijk. Zeker niet op sportief vlak! Je begint er meestal vol goeie moed aan, maar na een maandje zakt de spirit. No worries, wij geven je maar al te graag 5 goede voornemens mee die je sowieso wél kan volhouden. 

1. Kies korte work-outs

Je hoeft helemaal geen uren te fitnessen om een betere conditie te krijgen. Er zijn veel korte work-outs die een groot effect hebben. Zo kan een half uurtje aan High Intensity al veel uitmaken. Of probeer onze Milon Circle eens. Die maakt je slank en fit in 44 minuten. En dat zonder blessures!

2. Sport met een coach

Als je kiest voor een personal trainer krijg je sowieso een extra duwtje in de rug. Je hebt ook geen excuses meer om niet te gaan, want je spreekt af op een moment dat voor jou het best past. En je wil je coach niet teleurstellen door te cancelen, toch?

Uiteraard kan je ook in onze fitnesszaal raad vragen aan de Olympia-coaches. Zo weet je zeker welke oefeningen je moet doen en hoe je ze juist kan uitvoeren.

Olympia-coach Onze Olympia-coaches geven je maar al te graag een extra duwtje in de rug.

3. Maak je work-outs leuk

Een work-out leuk maken is makkelijker dan je denkt:

  • Stop je favoriete muziek in je oren
  • Stream je lievelingsserie terwijl je fitnest
  • Sport samen met vrienden
  • Doe jezelf een sportoutfit cadeau waarin je graag gezien wordt

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je een sport kiest die bij je past. Vind je het na een tijdje toch maar niks? Switch dan gerust van work-out!

4. Stel een sportschema op

Vind je het moeilijk om jezelf te motiveren of om consistent te sporten? Stel dan een makkelijk en realistisch schema op. Zeker als je een beginner bent, is dat enorm handig. Dan is het zelfs al voldoende om 1 à 2 sportmomenten per week te voorzien in je schema. Dat helpt om je doelen te halen, makkelijker tijd vrij te houden en zo je goede voornemens vol te houden.

Tip: geef jezelf tijd om hierin te groeien, het is perfect normaal dat je even moet wennen. Onze coaches kunnen je hier ook bij helpen natuurlijk. Zij maken graag een schema op maat!

Sportschema Een sportschema opstellen helpt om je doelen te halen, makkelijker tijd vrij te houden en zo je goede voornemens vol te houden.

5. Ga voor een abonnement

Dé beste manier blijft natuurlijk om te stoppen met twijfelen en gewoon een sportabonnement aan te schaffen. Dan kan je al vertrekken van de gedachte: “Ik heb hier hiervoor betaald, dus ik haal er maar beter alles uit.”

Nog een voordeel: met het abonnement van Olympia kan je onbeperkt alle sporten komen doen die we hebben: fitness, squash, yoga, spinning, klimmen, bowling, en pool/snooker. Afwisselen was nog nooit zo makkelijk!

Goede voornemens volhouden? Easy bij Olympia!

Het Oly-abonnement en onze topcoaches maken het je een pak makkelijker én leuker om je goede, sportieve voornemens vol te houden. Kom gerust eens langs of mail ons voor info op olympia@oly.be. Tot snel!

Onbeperkt alle sporten

Houd jij van ‘all the way’? Dan is onze exclusive formule helemaal jouw ding! Laat je gaan in alle sporten die we je te bieden hebben. Geniet zo van onbeperkt sporten aan een toptarief!

3 MND
 
6 MND
 
1 JAAR
 

Focus

1 sport naar keuze uit 4 sporten:
fitness, squash, yoga, spinning

€70/mnd
(€75/mnd met domiciliëring) *

€65/mnd
(€70/mnd met domiciliëring) *

€45/mnd
(€50/mnd met domiciliëring) *

3 MND
6 MND
1 JAAR

Exclusive

Onbeperkt sporten aan toptarief:
fitness, squaqh, yoga, spinning, klimmen, bowling, pool/snooker

€80/mnd
(€85/mnd met domiciliëring) *

€75/mnd
(€80/mnd met domiciliëring) *

€55/mnd
(€60/mnd met domiciliëring) *

All-In

All-in
(onbeperkt alle sporten)
€85/mnd
€70/mnd
€65/mnd

BEREKEN MIJN ABONNEMENT OP MAAT

Een abonnement op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Contact
Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.