Terug naar overzicht

“Zeveren voor én achter de toog” – Jeroen Muinos, Kanjer achter de schermen

27 maart 2019

Overdag is hij leerkracht, op maandagavond staat hij met de glimlach tussen onze klanten. Jeroen Muinos werkt sinds anderhalf jaar als flexijobber bij Olympia en serveert alles wat ons rijke menu te bieden heeft. “Als buitenstaander had ik vroeger altijd al het gevoel dat hier een leuke groep werkte, en dat zag ik ook zitten.”

Van bezoeker tot collega

Nochtans had de 35-jarige Jeroen tot voor kort nog geen enkele horeca-ervaring op zijn cv staan. “Ik sta eigenlijk voor de klas. Ik geef Nederlands, geschiedenis en godsdienst aan jongeren uit het beroepssecundair onderwijs. Om wat extra bij te verdienen – ik zit midden in de verbouwingen – bood ik me spontaan aan bij Olympia, en met succes.”

Al was het op het begin wel even wennen voor Jeroen. “Ik kwam – en kom nog altijd – regelmatig iets eten bij Olympia. Of eens bowlen of klimmen met mijn zoontje. Nu zie ik alles gebeuren van aan de andere kant.”

“Massaal veel spaghetti-eters”

Je vindt Jeroen zowel terug voor als achter de toog. “Het contact met de klanten is geweldig. Of ze nu alleen voor een koffietje komen of uren blijven hangen na het sporten. En ook onder de collega’s wordt er wat afgelachen. Zowel voor als achter de toog zeveren we wat af. Het is een warme zaak met even warme klanten.”

Maar naast het zeveren, komt er wel degelijk ook hard labeur bij kijken. “Telkens wanneer ik binnenkom, check ik de planning. Komen er veel bowlers vanavond? Zo probeer ik de drukte in te schatten. Want soms kan het rustig zijn en op andere momenten komen 80 mensen tegelijkertijd pasta eten.”

Persoonlijk topgerechtje?

“Want de fijnproevers, ze bestaan hier wel degelijk. Sommige mensen komen enkel naar hier om iets te eten. Wat heel goed scoort? Dat hangt af van het type klant. Bij bowlers is vidé met friet populair. Intensievere sporters gaan dan weer vaker voor de pasta met wokgroenten en kip. Dat is ook mijn favoriete gerecht hier.”

“Het aanbod is alleszins heel breed te noemen. Elke week zijn er twee nieuwe suggesties. En we hebben bijvoorbeeld volkorenpasta op het menu staan. Dat is ook leuk voor mensen die met een aangepast dieet bezig zijn.”

Ontdek onze wekelijks aangepaste menu!

A la carte, buffet of een andere specifieke wens? Blader online door onze menukaart en ontdek onze vele smakelijke formules, zowel voor de sportbeesten als voor de fijnproevers.

Onbeperkt alle sporten

Houd jij van ‘all the way’? Dan is onze exclusive formule helemaal jouw ding! Laat je gaan in alle sporten die we je te bieden hebben. Geniet zo van onbeperkt sporten aan een toptarief!

3 MND
 
6 MND
 
1 JAAR
 

Focus

1 sport naar keuze uit 4 sporten:
fitness, squash, yoga, spinning

€70/mnd
(€75/mnd met domiciliëring) *

€65/mnd
(€70/mnd met domiciliëring) *

€45/mnd
(€50/mnd met domiciliëring) *

3 MND
6 MND
1 JAAR

Exclusive

Onbeperkt sporten aan toptarief:
fitness, squaqh, yoga, spinning, klimmen, bowling, pool/snooker

€80/mnd
(€85/mnd met domiciliëring) *

€75/mnd
(€80/mnd met domiciliëring) *

€55/mnd
(€60/mnd met domiciliëring) *

All-In

All-in
(onbeperkt alle sporten)
€85/mnd
€70/mnd
€65/mnd

BEREKEN MIJN ABONNEMENT OP MAAT

Een abonnement op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Contact
Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.