Terug naar overzicht

Jobstudent Roan: “Iedereen bij Olympia is evenwaardig, er is geen onderscheid tussen vaste werknemers en jobstudenten”

11 juni 2024
Jobstudent Roan

Roan Billen (19) is al 2,5 jaar jobstudent bij Olympia. En dat doet hij nog steeds enorm graag! Benieuwd naar zijn verhaal? De student Lichamelijke opvoeding en sport neemt je graag mee.

Van bloemenwinkel naar fitness

“Voor ik bij Olympia begon, had ik nog nooit in de horeca gewerkt. In tegendeel! Ik startte als jobstudent bij een bloemenwinkel, maar dat was m’n ding niet helemaal. Na een tijd raadde een vriend van me aan om eens bij Olympia te horen. Toen ik na een week niets van hen had terug gehoord, ging ik meteen weer langs om hen wat te pushen. Met resultaat! Want we legden meteen een eerste ‘probeerdag’ vast.”

Sociaal contact en familiale sfeer

“Ik begon 2,5 jaar geleden met enkel op vrijdag te werken achter de bar. Intussen is dat gegroeid naar zowel op donderdag als op vrijdag te werken en bedien ik ook de klanten. Wat ik zo fijn vind aan de job is dat ik mensen kan helpen én dat er zo veel sociaal contact is, zowel met de klanten als met de werknemers onderling. We hebben echt plezier onder elkaar. De tijd vliegt voorbij!”

“Mijn leukste herinneringen zijn de jaarlijkse personeelsfeesten. Op die dag leer je iedereen kennen die bij Olympia werkt, ook diegenen waar je normaal niet mee in contact komt. Er werkt veel volk! Maar de sfeer zit heel goed en voelt familiaal aan. Ik merk ook dat iedereen evenwaardig is, er is geen onderscheid tussen de vaste werknemers en de jobstudenten.”

Straffe begeleiding

“Ook wanneer ik niet aan het werken ben, vind je me vaak in Olympia. Ik sport er regelmatig samen met m’n vrienden. En dat zou ik iedereen aanraden! Bij Olympia is het nooit te druk en hoef je vaak niet te wachten aan de machines. Het is iets kleiner dan de typische grote ketens, maar je krijgt meer en betere begeleiding. Heel handig om overbelastingen te voorkomen én om plezier te vinden in het sporten.”

 

Zin om te komen sporten in een professionele en gemoedelijke omgeving? Neem gerust contact met ons op en dan zien we je binnenkort!

Onbeperkt alle sporten

Houd jij van ‘all the way’? Dan is onze exclusive formule helemaal jouw ding! Laat je gaan in alle sporten die we je te bieden hebben. Geniet zo van onbeperkt sporten aan een toptarief!

3 MND
 
6 MND
 
1 JAAR
 

Focus

1 sport naar keuze uit 4 sporten:
fitness, squash, yoga, spinning

€70/mnd
(€75/mnd met domiciliëring) *

€65/mnd
(€70/mnd met domiciliëring) *

€45/mnd
(€50/mnd met domiciliëring) *

3 MND
6 MND
1 JAAR

Exclusive

Onbeperkt sporten aan toptarief:
fitness, squaqh, yoga, spinning, klimmen, bowling, pool/snooker

€80/mnd
(€85/mnd met domiciliëring) *

€75/mnd
(€80/mnd met domiciliëring) *

€55/mnd
(€60/mnd met domiciliëring) *

All-In

All-in
(onbeperkt alle sporten)
€85/mnd
€70/mnd
€65/mnd

BEREKEN MIJN ABONNEMENT OP MAAT

Een abonnement op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Contact
Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.