Terug naar overzicht

Jobstudent Yannis: “Ik ging op een avond bowlen bij Olympia en nam m’n cv mee. Zo ging de bal aan het rollen!”

18 april 2024
Jobstudent Yannis

De 18-jarige Yannis Jacobs werkt sinds vorig jaar als jobstudent bij Olympia. Je vindt hem elke zondagnamiddag voor en achter onze toog! Wat hij zo leuk vindt aan z’n job hier? Dat vertelt hij je graag zelf.

Politieman in wording

“Ik zit nu in m’n eerste jaar Graduaat Marketing- en Communicatiesupport aan de PXL. Een richting die ik koos omdat ze me het meest aansprak. Uiteraard is het altijd spannend wat de studie inhoudt wanneer je eraan begint. Gaandeweg het academiejaar ontdekte ik dat het misschien toch niets voor mij is jammer genoeg.”

“Wat ik dan wel wil doen? Politieman worden! Net zoals mijn vader. Ik ben dan ook van plan om mee te doen aan de toelatingsproeven binnenkort. Tot dan blijf ik sowieso aan de slag bij Olympia én maak ik aftermovies voor vrienden van mij die een dj-duo vormen.”

Van de bar naar de bowlingbaan

“Sinds september 2023 werk ik als jobstudent bij Olympia. Twee vrienden van me werkten al hier en ik hoorde van hen dat het een heel fijne plek is. Ik ging er op een avond bowlen en nam m’n cv mee. Zo ging de bal aan het rollen!”

“Ik ben begonnen als barman. Ik stond vooral achter de toog om drankjes te maken en ze klaar te zetten zodat anderen ze konden wegbrengen. Intussen breng ik zelf de plateaus rond en dat vind ik een pak fijner! Zo kom ik meer in contact met mensen en kan ik al eens een babbeltje slaan.”

“De collega’s bij Olympia zijn oprecht toffe mensen. Er werken ook veel jobstudenten, dus ik voel me zeker op mijn plaats. We zijn best close en spelen zelfs op zondag na sluitingstijd een spelletje bowling. Ik ga zeker nog zo lang mogelijk hier blijven werken!”

De variatie van Olympia

“Ik raad iedereen die iets van sport wil doen aan om naar Olympia te komen. De hulp die je hier krijgt, is fantastisch. Er is ook veel personeel aanwezig – zowel binnen als buiten de fitness – waar je bij terechtkan. Je hebt toegang tot veel machines waarmee je elke spiergroep kan trainen, inclusief veel opties om aan cardiotraining te doen. En achteraf ben je meer dan welkom aan de bar.”

 

Zin om te komen sporten in een professionele en gemoedelijke omgeving? Neem gerust contact met ons op en dan zien we je binnenkort!

Onbeperkt alle sporten

Houd jij van ‘all the way’? Dan is onze exclusive formule helemaal jouw ding! Laat je gaan in alle sporten die we je te bieden hebben. Geniet zo van onbeperkt sporten aan een toptarief!

3 MND
 
6 MND
 
1 JAAR
 

Focus

1 sport naar keuze uit 4 sporten:
fitness, squash, yoga, spinning

€70/mnd
(€75/mnd met domiciliëring) *

€65/mnd
(€70/mnd met domiciliëring) *

€45/mnd
(€50/mnd met domiciliëring) *

3 MND
6 MND
1 JAAR

Exclusive

Onbeperkt sporten aan toptarief:
fitness, squaqh, yoga, spinning, klimmen, bowling, pool/snooker

€80/mnd
(€85/mnd met domiciliëring) *

€75/mnd
(€80/mnd met domiciliëring) *

€55/mnd
(€60/mnd met domiciliëring) *

All-In

All-in
(onbeperkt alle sporten)
€85/mnd
€70/mnd
€65/mnd

BEREKEN MIJN ABONNEMENT OP MAAT

Een abonnement op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Contact
Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.