Terug naar overzicht

Sport vanaf juni all-in bij Olympia!

19 mei 2022
Kom voor 55 euro per maand onbeperkt sporten bij Olympia vanaf 1 juni 2022.

Word jij de Nafi Thiam, Thomas Van der Plaetsen of Noor Vidts van Olympia? Wie vanaf juni een abonnement bij Olympia neemt, zal voortaan de kans krijgen om in àl onze sporten uit te blinken. Wat we voor jou in de aanbieding hebben?

Van 2 abo’s naar 1 all-in formule

Tot voor kort boden we bij Olympia nog twee abonnementen aan. Met Focus kon je voor 45 tot 70 euro per maand onbeperkt aan fitness, squash, yoga of spinning doen. Met Exclusive betaalde je 55 tot 80 euro per maand en kon je onbeperkt sporten.

Vanaf 1 juni gaan we alleen nog voor de full monty, mààr voor een voordeligere prijs! Kom voor 55 euro per maand onbeperkt:

sporten op latere leeftijd Trouwe Focus-gebruikers krijgen de kans om hun huidige abo nog één keer te verlengen aan de oude voorwaarden.

Kort samengevat

Onbeperkt 8 sporten beoefenen voor maar 55 euro per maand? Dat kost je evenveel als een maandje tv en internet of één restaurantbezoekje. Maar de energie, de fitheid en het voldane gevoel, die zijn onbetaalbaar!

Nog één keertje zoals vroeger?

Vanaf 23 mei 2022 zal het Focus-abonnement niet meer in ons sportaanbod zitten. Trouwe Focus-gebruikers krijgen van ons wel nog de kans om hun huidige abo nog één keer te verlengen aan de oude voorwaarden. Vraag dit nog voor 30 juni 2022 aan en we brengen alles voor jou in orde.

Lees je alvast in!

Wat zijn de regels van squash? Waarom is klimmen net zo’n complete en veelzijdige sport? Met welke sport verbrand je het meeste calorieën? Op onze blogpagina hebben we alle sportieve wijsheden voor je verzameld, zodat je klaar bent voor een supersportieve zomer.

Heb je nog vragen over de nieuwe abonnementsformule? Contacteer ons via olympia@oly.be, bel ons op het nummer 011 25 30 31 of spring gewoon eens binnen. Vergeet zeker je identiteitskaart niet mee te brengen!

Onbeperkt alle sporten

Houd jij van ‘all the way’? Dan is onze exclusive formule helemaal jouw ding! Laat je gaan in alle sporten die we je te bieden hebben. Geniet zo van onbeperkt sporten aan een toptarief!

3 MND
 
6 MND
 
1 JAAR
 

Focus

1 sport naar keuze uit 4 sporten:
fitness, squash, yoga, spinning

€70/mnd
(€75/mnd met domiciliëring) *

€65/mnd
(€70/mnd met domiciliëring) *

€45/mnd
(€50/mnd met domiciliëring) *

3 MND
6 MND
1 JAAR

Exclusive

Onbeperkt sporten aan toptarief:
fitness, squaqh, yoga, spinning, klimmen, bowling, pool/snooker

€80/mnd
(€85/mnd met domiciliëring) *

€75/mnd
(€80/mnd met domiciliëring) *

€55/mnd
(€60/mnd met domiciliëring) *

All-In

All-in
(onbeperkt alle sporten)
€85/mnd
€70/mnd
€65/mnd

BEREKEN MIJN ABONNEMENT OP MAAT

Een abonnement op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Contact
Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.