Terug naar overzicht

Olympia-sporter Marc: “Je gaat naar Olympia voor de fitness en blijft terugkomen voor de fijne mensen”

10 juli 2024
Marc Noelanders

Marc Noelanders uit Kuringen is in het dagelijkse leven bonsai-artiest. Naast de wereld rondreizen en lesgeven, gaat hij zo’n 3 keer per week fitnessen bij Olympia. Wat hem precies motiveert? Dat vertelt Marc je graag zelf.

Van karate naar fitness

“Ik heb altijd een fascinatie gehad voor Japan en woonde er zelfs 4 jaar om karate te leren. Jammer genoeg stond dat de afgelopen jaren op een zeer laag pitje. Tot zo’n 7 jaar geleden een vriend van me voorstelde om opnieuw iets van sport te doen. Hij nam me mee naar Olympia waar ik me inschreef voor een fitnessabonnement. En nu vind je me er zo’n 3 à 4 keer per week, zowel aan de cardiotoestellen als bij de gewichten.”

Familiale communitygevoel

“Mijn eerste indruk was meteen heel positief. Het onthaal is enorm vriendelijk en alles werd goed uitgelegd. Ik begon met alleen te fitnessen, maar daarna koos ik toch voor een personal coach die me zo’n 2 jaar hielp. Ook dat was een fijne ervaring!”

“Wat Olympia onderscheidt van andere fitnesszaken is dat je een goede band creëert met de mensen die er zijn. Zowel met het personeel als met andere sporters. Iedereen is spontaan en vriendelijk, het is bijna een familiegroep! Meestal drink ik voor of na mijn uurtje fitness een koffie aan de bar om bij te praten. En net dat communitygevoel maakt het nóg fijner om te fitnessen, het is een waardevolle stimulans. Je gaat voor de fitness en blijft terugkomen voor de mensen.”

Een totaalpakket met veel troeven

“Het handige aan Olympia is dat je zoveel verschillende sporten in 1 gebouw hebt. Klimmen, fitness, squash, bowlen … Het is een totaalpakket. Ook als je honger hebt, kan je snel iets eten in het restaurant. Je merkt ook snel dat het een propere plek is waar zelfs de kleedkamers en douches spic en span zijn, en de fitnesstoestellen up-to-date. En er is parking vlak aan het gebouw, een grote meerwaarde!”

 

Wil jij net als Marc sporten in een professionele en gemoedelijke omgeving? Neem gerust contact met ons op en dan zien we je binnenkort!

Onbeperkt alle sporten

Houd jij van ‘all the way’? Dan is onze exclusive formule helemaal jouw ding! Laat je gaan in alle sporten die we je te bieden hebben. Geniet zo van onbeperkt sporten aan een toptarief!

3 MND
 
6 MND
 
1 JAAR
 

Focus

1 sport naar keuze uit 4 sporten:
fitness, squash, yoga, spinning

€70/mnd
(€75/mnd met domiciliëring) *

€65/mnd
(€70/mnd met domiciliëring) *

€45/mnd
(€50/mnd met domiciliëring) *

3 MND
6 MND
1 JAAR

Exclusive

Onbeperkt sporten aan toptarief:
fitness, squaqh, yoga, spinning, klimmen, bowling, pool/snooker

€80/mnd
(€85/mnd met domiciliëring) *

€75/mnd
(€80/mnd met domiciliëring) *

€55/mnd
(€60/mnd met domiciliëring) *

All-In

All-in
(onbeperkt alle sporten)
€85/mnd
€70/mnd
€65/mnd

BEREKEN MIJN ABONNEMENT OP MAAT

Een abonnement op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Contact
Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.