Terug naar overzicht

5 redenen waarom de Milon Circle je helemaal op het lijf is geschreven

22 juli 2020
12 toestellen staan klaar om op drie kwartiertjes tijd alle spieren in je lichaam aan het werk te zetten.

Zeggen lange sportsessies je helemaal niets en mag het voor jou kort en krachtig zijn? Dan kunnen we je met de hand op het hart zeggen dat de Milon Circle de snelste weg is naar een betere conditie en een strakker lichaam.

1. Tijd is je meest kostbare goed

Time is money en dat besef je maar al te goed. Jij bent iemand die zo weinig mogelijk in de fitnesszaal wil zitten. De Milon Circle is de ideale aanvulling op je strakke schema. 2 x 44 minuten per week, meer is er niet nodig om je in opperste staat van fitheid te brengen.

2. Maximaal resultaat dankzij HIIT

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Kort samengevat: op heel korte tijd gaat je hartslag sterk omhoog. Hoger dan tijdens de traditionele cardio-oefeningen zoals lopen en fietsen. Na de inspanning volgt een korte rustperiode, om er daarna weer in te vliegen.

De Milon Circle vergt op korte tijd best veel van je lichaam, maar het resultaat is maximaal: je vetverbranding schiet de hoogte in, tot wel 15 keer hoger dan tijdens een standaard fitnesstraining. En zelfs wanneer je al terug thuis in je zetel zit, is je verbrandingsmechanisme nog volop actief om je herstel te bevorderen. Dubbele winst dus!

3. Grote variatie

12 toestellen staan klaar om op drie kwartiertjes tijd alle spieren in je lichaam aan het werk te zetten. Je mag dus rekenen op een gevarieerde training, waardoor je gemotiveerd bezig blijft om je doel te bereiken.

Jouw persoonlijk programma – én de ervaring van onze coaches in de buurt - zorgen er bovendien voor dat je nooit in overbelastingsmodus gaat.

4. Verantwoorde vooruitgang

Elke Milon Circle-training gaat voort op jouw persoonlijke fitheidniveau, dat op zijn beurt geregistreerd staat op jouw eigen sportkaart. De gewichten en weerstanden passen zich met andere woorden helemaal aan jou aan. En laten je op een verantwoorde manier vooruitgang boeken.

5. Geen stijve spieren achteraf

Jouw persoonlijk programma – én de ervaring van onze coaches in de buurt – zorgen er bovendien voor dat je nooit in overbelastingsmodus gaat. Ondanks de stevige inspanning herstelt je lichaam snel, zodat je tijdig klaar bent om probleemloos de volgende sessie aan te vatten.

Klaar om onze Milon Circle te komen uitproberen?

Genoeg gepraat, tijd om erin te vliegen. Wij verwelkomen je graag in onze cirkel. We zorgen voor een veilige, maar superefficiënte work-out. We vragen je om – in coronatijden – wel tijdig je plaatsje te reserveren. Ontdek hier hoe je dat doet. Nog vragen? Mail ons op olympia@oly.be.

Onbeperkt alle sporten

Houd jij van ‘all the way’? Dan is onze exclusive formule helemaal jouw ding! Laat je gaan in alle sporten die we je te bieden hebben. Geniet zo van onbeperkt sporten aan een toptarief!

3 MND
 
6 MND
 
1 JAAR
 

Focus

1 sport naar keuze uit 4 sporten:
fitness, squash, yoga, spinning

€70/mnd
(€75/mnd met domiciliëring) *

€65/mnd
(€70/mnd met domiciliëring) *

€45/mnd
(€50/mnd met domiciliëring) *

3 MND
6 MND
1 JAAR

Exclusive

Onbeperkt sporten aan toptarief:
fitness, squaqh, yoga, spinning, klimmen, bowling, pool/snooker

€80/mnd
(€85/mnd met domiciliëring) *

€75/mnd
(€80/mnd met domiciliëring) *

€55/mnd
(€60/mnd met domiciliëring) *

All-In

All-in
(onbeperkt alle sporten)
€85/mnd
€70/mnd
€65/mnd

BEREKEN MIJN ABONNEMENT OP MAAT

Een abonnement op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Contact
Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.