Terug naar overzicht

Sportdag organiseren? Dit mag je verwachten bij Olympia!

30 januari 2024
Sportdag organiseren

Een sportdag organiseren is vaak een hele uitdaging. Daarom bieden wij speciaal voor scholen de mogelijkheid een volledige sportdag te organiseren in ons sportcentrum. We werken het graag op maat voor je uit! En dat kan héél uitgebreid zijn, want bij Olympia zijn de opties bijna eindeloos. Een greep uit ons aanbod:

Energieke fitnesssessie

Ga voor een energieke start van de sportdag in onze fitness! Leerlingen maken er kennis met onze uitgebreide opties aan moderne fitnesstoestellen, altijd onder toezicht van onze coaches. Liever een echte groepsles? Ook dat kunnen we samenstellen op maat van de school en de leerlingen.

Adrenalinevolle spinningles

Laat de adrenaline door jullie lichaam gieren tijdens een sessie indoor cycling of spinning. Onze instructeurs laten opzwepende muziek door de boxen klinken en testen het uithoudingsvermogen van alle leerlingen. Een half uur is vaak al genoeg voor de nodige dosis sport en plezier.

Bereik een hoger niveau met klimmen

Nood aan een extra uitdaging? Ga de hoogte in! Zo leren de kinderen hun lichaam op een andere manier gebruiken en verleggen ze hun grenzen, denk maar aan de hoogtevrees die overwonnen wordt. Ze leren er ook een andere manier van teamwork en vertrouwen.

Ultieme afsluiter: squash

Sluit de sportdag af met een flinke dosis competitie en plezier in onze squashruimtes. Squash is een dynamische sport die snelheid, behendigheid en samenwerking vereist. Het is de perfecte manier om de sportdag af te ronden terwijl de leerlingen zich nog steeds bezighouden met een intensieve activiteit.

Sportdag organiseren? Wij maken een voorstel op maat!

Klaar voor een onvergetelijke sportdag? Bekijk hier alvast ons aanbod voor scholen en vraag meteen een voorstel op maat. Of mail ons via olympia@oly.be en wij vertellen je graag over onze opties.

Onbeperkt alle sporten

Houd jij van ‘all the way’? Dan is onze exclusive formule helemaal jouw ding! Laat je gaan in alle sporten die we je te bieden hebben. Geniet zo van onbeperkt sporten aan een toptarief!

3 MND
 
6 MND
 
1 JAAR
 

Focus

1 sport naar keuze uit 4 sporten:
fitness, squash, yoga, spinning

€70/mnd
(€75/mnd met domiciliëring) *

€65/mnd
(€70/mnd met domiciliëring) *

€45/mnd
(€50/mnd met domiciliëring) *

3 MND
6 MND
1 JAAR

Exclusive

Onbeperkt sporten aan toptarief:
fitness, squaqh, yoga, spinning, klimmen, bowling, pool/snooker

€80/mnd
(€85/mnd met domiciliëring) *

€75/mnd
(€80/mnd met domiciliëring) *

€55/mnd
(€60/mnd met domiciliëring) *

All-In

All-in
(onbeperkt alle sporten)
€85/mnd
€70/mnd
€65/mnd

BEREKEN MIJN ABONNEMENT OP MAAT

Een abonnement op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Contact
Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.