Terug naar overzicht

Lu Jong yoga: 21 simpele bewegingen die je leven veranderen

28 februari 2020
lu jong yoga

Bij Olympia bieden we twee vormen van yoga aan: Lu Jong en Vinyasa. Zeker deze eerste variant is een geweldige eerste kennismaking met het hele yogagebeuren. Want Lu Jong is zeer eenvoudig om onder de knie te krijgen. Is je geest open? Oké, daar gaan we!

Groeten uit Tibet

Lu Jong yoga is een van de vele yogavarianten en is afkomstig uit het Tibetaanse boeddhisme. De nadruk ligt op het stretchen van en het druk zetten op verschillende punten van je lichaam, in combinatie met een ritmische ademhaling.

De focuspunten van Lu Jong yoga

Deze yogavorm bestaat uit een serie van 21 toegankelijke oefeningen, altijd met het oog op een krachtige en gebalanceerde wervelkolom. Van daaruit focussen de oefeningen zich op verschillende aspecten van je lichaam: je evenwicht, je gewrichten, je vitale organen, maar ook zaken zoals je spijsvertering en het vormen van emoties.

In principe hoef je zelfs niet eens recht te staan om deze yogavorm uit te voeren. Eens je het helemaal onder de knie hebt, kun je dus gewoon eender waar gaan zitten in huis en je sessie beginnen.

Hoe voel je je nadien?

Het doel van Lu Jong yoga is niet alleen om je fysiek sterker te voelen, maar ook om je mentale en emotionele energie te boosten. Geef toe, wie kan dat niet gebruiken na een hectische dag of week? 😉

Kennismaking in stappen

Bij Olympia krijg je de kans om uitgebreid kennis te maken tijdens onze Lu Jong Basic-sessies. Daarin leggen we je elke beweging stapsgewijs uit, met de nadruk op techniek, vorm, beweging en ademhaling. Ben je na een tijdje helemaal vertrokken? Dan kan je doorschuiven naar de Flow-sessies.

Ben je dus op zoek naar leuke yogalessen in Hasselt en omstreken? Neem contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden.

Onbeperkt alle sporten

Houd jij van ‘all the way’? Dan is onze exclusive formule helemaal jouw ding! Laat je gaan in alle sporten die we je te bieden hebben. Geniet zo van onbeperkt sporten aan een toptarief!

3 MND
 
6 MND
 
1 JAAR
 

Focus

1 sport naar keuze uit 4 sporten:
fitness, squash, yoga, spinning

€70/mnd
(€75/mnd met domiciliëring) *

€65/mnd
(€70/mnd met domiciliëring) *

€45/mnd
(€50/mnd met domiciliëring) *

3 MND
6 MND
1 JAAR

Exclusive

Onbeperkt sporten aan toptarief:
fitness, squaqh, yoga, spinning, klimmen, bowling, pool/snooker

€80/mnd
(€85/mnd met domiciliëring) *

€75/mnd
(€80/mnd met domiciliëring) *

€55/mnd
(€60/mnd met domiciliëring) *

All-In

All-in
(onbeperkt alle sporten)
€85/mnd
€70/mnd
€65/mnd

BEREKEN MIJN ABONNEMENT OP MAAT

Een abonnement op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Contact
Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.