Terug naar overzicht

Sportbegeleiding met resultaat: wat doen wij anders?

17 oktober 2019
sportbegeleiding

Ben je op zoek een fitnessplek in de regio Hasselt die je op weg zet met de juiste sportbegeleiding? Doelgericht, met de pees erop, maar altijd met een kwinkslag? Wij helpen je jouw doelen behalen dankzij belonende en verantwoorde workouts op maat.

Wat is jouw verhaal?

Nieuwe maand, nieuwe goals! Of misschien wil je eindelijk terug in vorm geraken na een lange tijd stilzitten. Of terug opbouwen na een vervelende, slepende blessure.

Eerst laten we jou aan het woord. Welke doelen wil je behalen? Op hoeveel tijd wil je dit realiseren? Hoeveel keren per week kan jij je vrijmaken om langs te komen? En zijn er eventuele fysieke klachten waar we rekening mee dienen te houden?

Kinesisten onder eigen dak

Wist je dat we bij Olympia op dagelijkse basis samenwerken met een team van gemotiveerde kinesisten? Meer nog, ze zitten gewoon bij ons in de fitnesszaal. Zijn er dus bepaalde fysieke factoren die we zeker in de gaten moeten houden tijdens je programma, dan stemmen we dit grondig met hen af. Zodat we aan de slag kunnen met een gecontroleerd programma, waarbij we stap per stap de goede richting uitgaan.

sportbegeleiding

Op eigen benen

Onze sportbegeleiding is gebaseerd op een uitdagend schema. De termijn, die spreken we samen af. En dan vliegen we erin. We sparen je niet – dat wil jij ook niet – maar alles gebeurt altijd in een leuke, positieve sfeer.

De eerste keer sport je met één van onze ervaren begeleiders aan je zijde. Hij vertelt je precies hoe de oefeningen werken en of je de goede houding aanneemt. Eens je jouw schema helemaal onder de knie hebt, kijken we aandachtig toe vanaf de zijlijn en sturen we bij op het juiste moment.

Lees ook: Beginnen met sporten: waarom fitness de ideale eerste stap is

Plezante oefeningen in een plezante sfeer

Bij Olympia hebben we niet alleen een uitgebreide verzameling van toestellen voor cardio- en krachttraining om jouw doelen te behalen. We gebruiken letterlijk de hele ruimte en alle beschikbare objecten in de buurt: van bankjes en touwen tot zelfs onze parking. Ook Reaction Light Training om je behendigheid (agility) en coördinatie te verbeteren, behoort tot de mogelijkheden.

Sportbegeleiding bij Olympia: wat is de volgende stap?

We zijn er zeker van dat we kunnen helpen om je gedroomde goals te crushenMaar natuurlijk moeten we elkaar eerst wat beter leren kennen. Stuur ons een mailtje en vertel ons waar jij naartoe wil werken. En wij laten snel iets weten. Of spring gewoon eens binnen!

Onbeperkt alle sporten

Houd jij van ‘all the way’? Dan is onze exclusive formule helemaal jouw ding! Laat je gaan in alle sporten die we je te bieden hebben. Geniet zo van onbeperkt sporten aan een toptarief!

3 MND
 
6 MND
 
1 JAAR
 

Focus

1 sport naar keuze uit 4 sporten:
fitness, squash, yoga, spinning

€70/mnd
(€75/mnd met domiciliëring) *

€65/mnd
(€70/mnd met domiciliëring) *

€45/mnd
(€50/mnd met domiciliëring) *

3 MND
6 MND
1 JAAR

Exclusive

Onbeperkt sporten aan toptarief:
fitness, squaqh, yoga, spinning, klimmen, bowling, pool/snooker

€80/mnd
(€85/mnd met domiciliëring) *

€75/mnd
(€80/mnd met domiciliëring) *

€55/mnd
(€60/mnd met domiciliëring) *

All-In

All-in
(onbeperkt alle sporten)
€85/mnd
€70/mnd
€65/mnd

BEREKEN MIJN ABONNEMENT OP MAAT

Een abonnement op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Contact
Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.