Terug naar overzicht

Beginnen met sporten: waarom fitness de ideale eerste stap is

12 september 2019
's morgens of 's avonds sporten

Jij wil beginnen met sporten, maar weet in de verste verte niet hoe en waar te beginnen. Of je nu gewicht wil verliezen, spiermassa wil opbouwen of simpelweg aan je algemene fitheid wil werken. Jij wil gewoon aan de slag en liefst zo snel mogelijk. Wat ons betreft is onze fitnesszaal de setting voor de perfecte kennismaking. We vertellen je waarom. En vanaf dan ligt de wereld voor je open.

Niemand begint graag alleen met sporten

Sporten is enorm leuk en belonend, maar in de beginfase zie je best wat af. “Afzien? Dat doe ik precies toch liever in mijn eentje.” We snappen je helemaal, maar in de fitnesszaal deelt iedereen je pijn. Net daarom is het wederzijds respect groot.

Geen rare blikken bij Olympia, op die grimassen na van de sporters die net in het rood gaan. Lotgenoten met een eigen verhaal, zoals Freddy en Jeroen, die graag komen fitnessen in een aangename, losse sfeer. Met moderne toestellen, een leuk muziekje op de achtergrond en eventueel een drankje achteraf.

Stap per stap opbouwen

Wie bij Olympia binnenstapt, wordt niet aan zijn lot overgelaten. De eerste keer mag je sowieso gratis komen fitnessen. Op basis van jouw fysieke paraatheid en doelen stelt onze aanwezige begeleider een eerste ruw trainingsschema samen en overloopt hij samen met jou alle oefeningen in detail.

beginnen met sporten

Ben je van plan om frequent terug te komen? Dan doen we de volgende keer een bijkomende fysieke test en verfijnen we jouw schema zodat je stapsgewijs en zonder risico op overbelasting – en dus ook blessures – vooruitgang boekt. Wist je dat we zelfs een eigen team van kinesisten in huis hebben waar je beroep op kan doen?

De basis vergt tijd

De Milon Cirkel, circuittraining (full body workout), pilates of je eigen persoonlijke schema? Bij Olympia hebben verschillende concepten om het fitnessen plezant en uitdagend te houden.

Eerlijk is eerlijk, beginnen met sporten is doorbijten de eerste weken. Maar met onze hulp maak je er een gewoonte en uiteindelijk een levensstijl van die je week na week voldoening schenkt. Kom dus zeker eens kennismaken!

En dan kan er veel

Eens je de conditionele basis hebt gelegd, ligt de wereld aan je voeten. En die wereld kan je naar hartenlust beginnen te verkennen bij Olympia. Van squash over spinning tot indoor klimmenBekijk ons aanbod online of bel even (011/25 3031) als je met vragen zit.

Onbeperkt alle sporten

Houd jij van ‘all the way’? Dan is onze exclusive formule helemaal jouw ding! Laat je gaan in alle sporten die we je te bieden hebben. Geniet zo van onbeperkt sporten aan een toptarief!

3 MND
 
6 MND
 
1 JAAR
 

Focus

1 sport naar keuze uit 4 sporten:
fitness, squash, yoga, spinning

€70/mnd
(€75/mnd met domiciliëring) *

€65/mnd
(€70/mnd met domiciliëring) *

€45/mnd
(€50/mnd met domiciliëring) *

3 MND
6 MND
1 JAAR

Exclusive

Onbeperkt sporten aan toptarief:
fitness, squaqh, yoga, spinning, klimmen, bowling, pool/snooker

€80/mnd
(€85/mnd met domiciliëring) *

€75/mnd
(€80/mnd met domiciliëring) *

€55/mnd
(€60/mnd met domiciliëring) *

All-In

All-in
(onbeperkt alle sporten)
€85/mnd
€70/mnd
€65/mnd

BEREKEN MIJN ABONNEMENT OP MAAT

Een abonnement op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Contact
Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.