Terug naar overzicht

Milon Cirkel: wat is het en wat zijn de voordelen?

14 april 2023
Milon Cirkel

Ben jij fan van korte, krachtige sportsessies mét resultaat? Dan is onze Milon Cirkel sowieso iets voor jou. Wij leggen je graag uit wat het precies is en wat de grootste voordelen ervan zijn. Geloof ons: dat zijn er heel wat!

Wat is de Milon Cirkel nu precies?

De Milon Cirkel is bedacht door een Duitse fysiotherapeut en sportwetenschapper. Het is letterlijk een cirkel van toestellen – 12 om precies te zijn – gericht op een bepaalde spiergroep met een mix van cardio en kracht. In het midden van de cirkel staat een zuil die aangeeft wanneer je naar het volgende toestel mag gaan. Je krijgt van ons een chipkaart die je vorderingen bijhoudt en elk toestel op maat afstelt voor jou.

4 voordelen van de Milon Cirkel

Er zijn heel wat voordelen aan een rondje ‘Milon Cirkelen’. Wij sommen de 4 grootste hier alvast op:

1. Snel resultaat

Je elke dag naar de fitness sleuren is niet nodig. Bij de Milon Cirkel sport je maar 2 keer per 10 dagen! En dat telkens 44 minuten. Da’s dus ideaal voor wie weinig tijd heeft om te sporten maar wel resultaat wil zien.

2. Geen spierpijn of blessures

De toestellen staan telkens afgesteld op maat van de persoon die ze gebruikt. Zo worden je spieren niet overbelast en is de kans op blessures een pak lager dan bij reguliere fitnesstoestellen. Ze werken ook met druk en tegendruk waardoor je zowel op het moment zelf als de dag erna geen spierpijn hebt.

3. Optimaal resultaat

Met de Milon Cirkel verbrand je maar liefst tot 15 keer meer vet dan bij een gewone fitnesstrraining. En je verbruikt tot 30% meer calorieën op een week tijd. Resultaat? Je verliest centimeters terwijl je spierkracht wint.

4. Eenvoudig systeem

Bij de Milon Cirkel staan de toestellen – zoals de naam al verraadt – in een cirkel. Je hoeft zelf niets in te stellen. Het enige dat jij moet doen? Starten bij je eerste toestel, de instructies volgen en wanneer de zuil het aangeeft naar het volgende toestel gaan.

Kom om onze Milon Cirkel uitproberen!

Klaar om erin te vliegen? Wij verwelkomen je graag in onze cirkel. We zorgen voor een veilige, maar superefficiënte workout. Reserveer alvast je plaats via deze link of mail ons op olympia@oly.be met al je nodige vragen.

Onbeperkt alle sporten

Houd jij van ‘all the way’? Dan is onze exclusive formule helemaal jouw ding! Laat je gaan in alle sporten die we je te bieden hebben. Geniet zo van onbeperkt sporten aan een toptarief!

3 MND
 
6 MND
 
1 JAAR
 

Focus

1 sport naar keuze uit 4 sporten:
fitness, squash, yoga, spinning

€70/mnd
(€75/mnd met domiciliëring) *

€65/mnd
(€70/mnd met domiciliëring) *

€45/mnd
(€50/mnd met domiciliëring) *

3 MND
6 MND
1 JAAR

Exclusive

Onbeperkt sporten aan toptarief:
fitness, squaqh, yoga, spinning, klimmen, bowling, pool/snooker

€80/mnd
(€85/mnd met domiciliëring) *

€75/mnd
(€80/mnd met domiciliëring) *

€55/mnd
(€60/mnd met domiciliëring) *

All-In

All-in
(onbeperkt alle sporten)
€85/mnd
€70/mnd
€65/mnd

BEREKEN MIJN ABONNEMENT OP MAAT

Een abonnement op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Contact
Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.