Terug naar overzicht

5 voordelen van samen te sporten met je partner

09 oktober 2023
samen sporten met partner

Samen sporten met je partner kan een uitdaging zijn. Maar het brengt ook veel voordelen met zich mee! Wij sommen de 5 voornaamste alvast voor je op.

1. Jullie worden buddies

Samen sporten met je partner maakt jullie band nóg sterker. Je ziet elkaar namelijk in een andere setting en op een totaal andere manier dan chillend in huis of opgetut op date. Door de gedeelde passie voor sport maken jullie samen nieuwe, leuke herinneringen. En zo worden jullie naast lovers ook echt buddies.

2. Je voelt je meer verbonden met elkaar

Als jullie echt sámen sporten – als in: samen gewichtheffen, samen op de loopband staan of samen squashen – voelen jullie je ook meer verbonden met elkaar op een dieper niveau. Je leert om meer op elkaar te vertrouwen, je stemt je meer af op elkaar en leert om goed samen te werken. Da’s alleen maar goed voor jullie teamspirit als koppel!

3. Meer motivatie

Samen sporten haalt je competitieve kant naar boven. Je wil natuurlijk niet onderdoen voor je partner, dus je doet automatisch meer je best en kan langer doorgaan dan wanneer je alleen sport. Heeft de ene geen zin en de andere wel? Dan volg je meestal diegene die wél wil bewegen.

4. Emotionele steun

Sporten is veel meer dan enkel een fysieke inspanning. Wanneer je een nieuwe workout uitprobeert of een extra uitdaging aangaat, is elke vorm van steun meer dan welkom. En net die emotionele steun en aanmoediging voelt extra fijn wanneer die van je partner komt. Zo ben je meteen weer opgepept wanneer het even minder gaat.

5. Stevige portie fun

Het belangrijkste van al: samen sporten is samen plezier maken. Het is zoveel leuker om samen met je partner een workout te doen. En dat kan ook een positief effect hebben op je algemene welzijn. Wanneer je plezier hebt tijdens het sporten, komen er endorfines vrij – de zogenaamde gelukshormonen. Je humeur wordt beter en je stress vermindert!

Samen sporten met je partner? Kom naar Olympia!

Bij Olympia hebben we een enorm groot aanbod aan sporten. Je vindt er sowieso een ideale date! Van samen fitnessen tot bowlen of snookeren: er is voor ieder wat wils.

Onbeperkt alle sporten

Houd jij van ‘all the way’? Dan is onze exclusive formule helemaal jouw ding! Laat je gaan in alle sporten die we je te bieden hebben. Geniet zo van onbeperkt sporten aan een toptarief!

3 MND
 
6 MND
 
1 JAAR
 

Focus

1 sport naar keuze uit 4 sporten:
fitness, squash, yoga, spinning

€70/mnd
(€75/mnd met domiciliëring) *

€65/mnd
(€70/mnd met domiciliëring) *

€45/mnd
(€50/mnd met domiciliëring) *

3 MND
6 MND
1 JAAR

Exclusive

Onbeperkt sporten aan toptarief:
fitness, squaqh, yoga, spinning, klimmen, bowling, pool/snooker

€80/mnd
(€85/mnd met domiciliëring) *

€75/mnd
(€80/mnd met domiciliëring) *

€55/mnd
(€60/mnd met domiciliëring) *

All-In

All-in
(onbeperkt alle sporten)
€85/mnd
€70/mnd
€65/mnd

BEREKEN MIJN ABONNEMENT OP MAAT

Een abonnement op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Contact
Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.