Terug naar overzicht

Originele date aan het zoeken? Kom bowlen, poolen of klimmen bij Olympia!

06 juni 2023
originele date

De zomer is hét perfecte seizoen om leuke activiteiten te doen. Ben je op zoek naar een originele date? Of je nu al lang samen bent of voor de 1ste keer afspreekt: bij Olympia kan je terecht voor een superleuke avond.

Originele date 1: samen bowlen

Samen bowlen is een leuke date voor koppels die lang samen zijn én voor tortelduifjes die op een allereerste date gaan. Je bent namelijk constant in beweging. Zo blijven de gesprekken tussen jullie lekker luchtig en vallen er minder ongemakkelijke stiltes.

Tip: maak het extra speciaal met een avondje Lounge Bowlen op vrijdag- of zaterdagavond. Dat is een uniek spel en alleen bij sportcentrum Olympia te beleven. Als exclusieve aanbieder in België brengen wij een beeld-, licht- en geluidshow van formaat tijdens het bowlen. Een ongekende sfeer in een totaal aangepast interieur.

Reserveer meteen een van onze 22 banen!

Originele date 2: pool of snooker

Of je nu een pro bent of een beginner: samen poolen of snookeren is superleuk. Beschik jij over goeie pool- of snookerskills? Dan kan je je date niet alleen imponeren, maar je kan het hem of haar ook aanleren. Hilariteit en intimiteit verzekerd!

Reserveren is niet mogelijk bij Olympia, je bent altijd welkom! We beschikken over 8 pooltafels en 3 snookertafels. Oefen alvast deze weetjes uit je hoofd zodat je zeker niet de mist in gaat.

Originele date 3: vertrouwen opbouwen bij klimmen

Heeft je date geen last van hoogtevrees? Ga dan samen klimmen! Zo bouw je meteen een band op, want je moet elkaar goed vertrouwen wanneer de ene bovenaan hangt en de ander je beneden ‘zekert’. Zo’n sportieve date heeft trouwens alleen maar voordelen: als je je fysiek inspant, maakt je lichaam endorfines aan en die maken je extra happy.

Kom je uitleven op 1.000 m2 klimoppervlakte en aan de zowat 10.000 grepen. Met 30 touwen en meer dan 100 gevarieerde klimroutes voor zowel beginners als gevorderden. Klim tot 17 meter hoog en wel tot 26 meter ver.

Samen boulderen? Dat kan op onze 4 meter hoge bouldermuur met verschillende klimpuzzels. Adrenaline verzekerd!

Ideale afsluiter? Romantisch dinertje!

Geslaagde sportieve date achter de rug? Sluit de avond af met een romantisch diner. Bij Olympia vind je alvast een uitgebreide menukaart waar zowel jij als je date een ruime keuze hebben. Dé ideale manier om na te praten over jullie activiteit. En om een 2de date vast te leggen natuurlijk.

Genoeg te doen voor love birds bij Olympia

Of je nu een actieve activiteit zoekt of een gezellig etentje wil, bij Olympia regel je sowieso een originele date. Mail ons gerust op olympia@oly.be met al je nodige vragen. De openingszinnen zijn wel voor jou. 😉

Onbeperkt alle sporten

Houd jij van ‘all the way’? Dan is onze exclusive formule helemaal jouw ding! Laat je gaan in alle sporten die we je te bieden hebben. Geniet zo van onbeperkt sporten aan een toptarief!

3 MND
 
6 MND
 
1 JAAR
 

Focus

1 sport naar keuze uit 4 sporten:
fitness, squash, yoga, spinning

€70/mnd
(€75/mnd met domiciliëring) *

€65/mnd
(€70/mnd met domiciliëring) *

€45/mnd
(€50/mnd met domiciliëring) *

3 MND
6 MND
1 JAAR

Exclusive

Onbeperkt sporten aan toptarief:
fitness, squaqh, yoga, spinning, klimmen, bowling, pool/snooker

€80/mnd
(€85/mnd met domiciliëring) *

€75/mnd
(€80/mnd met domiciliëring) *

€55/mnd
(€60/mnd met domiciliëring) *

All-In

All-in
(onbeperkt alle sporten)
€85/mnd
€70/mnd
€65/mnd

BEREKEN MIJN ABONNEMENT OP MAAT

Een abonnement op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Contact
Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.