Terug naar overzicht

Ken je Soil al? “Ooit word ik boekhouder van Olympia”

27 oktober 2021

Voor en achter de schermen van Olympia werken we hard om iedere bezoeker in een fijne sfeer te ontvangen en met een voldaan gevoel weer naar huis te laten keren. Daar horen ook de de vele studenten bij die tussen hun lesuren door het beste van zichzelf komen geven. Eén van die jonge heren en dames is Soil.

“Als een Formule 1-wagen”

Op zijn 20e werkt Soil nu bijna twee jaar bij ons als horecabediende. “Om mijn studies te bekostigen, was ik dringend op zoek naar inkomsten. Ik stapte letterlijk overal binnen om een job te vragen. Eind 2019 kwam ik aan bij Olympia. Ook al woon ik op amper twee minuten wandelafstand, ik was er eerlijk gezegd nog nooit binnen geweest.”

Dat bij Olympia onbekend zeker niet onbemind is, bewijst het feit dat Soil niet veel later bij ons aan de slag mocht. “Ik help achter de toog en bedien de mensen die graag iets willen eten en/of drinken. Zoals de vele bowlers, pool- en snookerspelers of de mensen die hier gewoon graag gezellig komen zitten.”

“Toegegeven, in het begin was ik redelijk zenuwachtig om met klanten om te gaan. Maar dat viel snel in zijn plooi. En ook het tempo kan soms wel pittig zijn, maar dat maakt het net zo fijn. Ik ben zelf ook een Formule 1-wagen, ik heb energie te veel. Hoe laat het ’s avonds ook wordt, om half zeven sta ik alweer op. Ik denk dat zo iemand in de horeca wel graag gezien is (lacht).”

Van boksen naar bokskes

Hoewel hij jarenlang in de boksring heeft gestaan, is Soil vandaag zelf niet meer actief als sporter. “Ik heb vijf jaar lang gebokst in een kleine gym. Heel plezant. Ik deed er ook aan krachttraining en ging regelmatig lopen om mijn conditie op te bouwen. Telkens op mijn eentje, zo kwam ik tot rust. Maar toen kwam corona. De gym moest definitief de deuren sluiten, en ik heb me op mijn studies en – na de lockdowns – op het werk gestort.”

En hoe valt die combinatie met zijn studies mee? “Ik zit nu in mijn tweede jaar boekhouding. Soms zijn er maanden dat de afwisseling werk-school iets moeilijker verloopt, maar over het algemeen lukt me dat goed.”

“Ik werk hier ook gewoon heel graag. Iedereen is fijn in de omgang, er hangt een ongedwongen sfeertje, je voelt je als vrienden onder elkaar. Als ze me vragen om een extra handje toe te steken, dan doe ik dat met plezier. Vraag me alleen niet om in de keuken te helpen, daar wil je me niet hebben (lacht).”

“En eens mijn studies om zijn, blijf ik hier gewoon werken. Ik heb mijn diensten al aangeboden bij mijn collega’s. Wanneer ik afgestudeerd ben, ga ik hier aan de slag als boekhouder.”

Altijd welkom!

Of je nu vaste klant bent of – zoals Soil – iemand die op zoek is naar een studentenjob: bij Olympia geven we je graag een kans. Je zou niet de eerste student of flexijobber zijn die hier deel wordt van het meubilair 😉 Bel ons op het nummer 011 25 30 31 of spring gerust eens binnen voor meer info. Hou zeker onze social mediakanalen in de gaten, want daar lanceren we geregeld een joboproep.

Onbeperkt alle sporten

Houd jij van ‘all the way’? Dan is onze exclusive formule helemaal jouw ding! Laat je gaan in alle sporten die we je te bieden hebben. Geniet zo van onbeperkt sporten aan een toptarief!

3 MND
 
6 MND
 
1 JAAR
 

Focus

1 sport naar keuze uit 4 sporten:
fitness, squash, yoga, spinning

€70/mnd
(€75/mnd met domiciliëring) *

€65/mnd
(€70/mnd met domiciliëring) *

€45/mnd
(€50/mnd met domiciliëring) *

3 MND
6 MND
1 JAAR

Exclusive

Onbeperkt sporten aan toptarief:
fitness, squaqh, yoga, spinning, klimmen, bowling, pool/snooker

€80/mnd
(€85/mnd met domiciliëring) *

€75/mnd
(€80/mnd met domiciliëring) *

€55/mnd
(€60/mnd met domiciliëring) *

All-In

All-in
(onbeperkt alle sporten)
€85/mnd
€70/mnd
€65/mnd

BEREKEN MIJN ABONNEMENT OP MAAT

Een abonnement op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Contact
Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.