Terug naar overzicht

Symptomen van virale infectie? Spaar je energie even op!

31 maart 2020

Even niet sporten? Je hoort het ons bijna nooit zeggen. Behalve als het over jouw gezondheid gaat. Treden er symptomen bij je op van het coronavirus of van eender welke virale infectie? Hoe licht ook? Speel dan op veilig en stel je komende workouts een tijdje uit. Want je hart is mogelijk extra kwetsbaar op zulke momenten.

Luister naar je lichaam

Koorts, vermoeidheid, droge hoest, hoofdpijn. Apart kunnen ze flink irritant zijn. Samen wijzen ze al snel richting een virale infectie, zoals de griep of het huidige coronavirus. Bij die laatste treedt er ook nog eens kortademigheid op.

In deze tijden speel je best meteen op veilig en neem je geen risico’s als je een van deze symptomen voelt. Die boodschap komt van de Belgische Vereniging Intensieve Geneeskunde als antwoord op de geruchten dat een paar jongere mensen in ons land overleden zouden zijn doordat de infectie op hun hart sloeg. De slachtoffers zouden intensieve CrossFitters zijn geweest.

Ook al zijn de geruchten niet bevestigd, toch vragen ook wij om even je energie op te sparen als je vermoedt dat je een virus te pakken hebt. Ongeacht het type inspanning. Zeker als je je kortademig voelt. Je lichaam zal je extra dankbaar zijn achteraf.

Nog steeds kerngezond?

Natuurlijk willen we dat je ook tijdens deze quarantaineperiode fit van lichaam en geest blijft. Ben je dus helemaal symptoomvrij? Dan hebben we wel wat leuke uitdagingen voor je in petto. Bekijk zeker deze blogs eens:

Blijf mee in vorm via Facebook en Instagram

Hoe lang onze deuren nog gesloten blijven? Dat kunnen we je helaas nog niet vertellen. Maar we proberen je wel zo goed als kan door deze coronaperiode heen te helpen, zodat we de sportieve draad weer snel kunnen oppikken. Hou zeker onze website, maar ook onze Facebook– en Instagrampagina’s in de gaten voor meer sportieve opkikkers. Succes!

Onbeperkt alle sporten

Houd jij van ‘all the way’? Dan is onze exclusive formule helemaal jouw ding! Laat je gaan in alle sporten die we je te bieden hebben. Geniet zo van onbeperkt sporten aan een toptarief!

3 MND
 
6 MND
 
1 JAAR
 

Focus

1 sport naar keuze uit 4 sporten:
fitness, squash, yoga, spinning

€70/mnd
(€75/mnd met domiciliëring) *

€65/mnd
(€70/mnd met domiciliëring) *

€45/mnd
(€50/mnd met domiciliëring) *

3 MND
6 MND
1 JAAR

Exclusive

Onbeperkt sporten aan toptarief:
fitness, squaqh, yoga, spinning, klimmen, bowling, pool/snooker

€80/mnd
(€85/mnd met domiciliëring) *

€75/mnd
(€80/mnd met domiciliëring) *

€55/mnd
(€60/mnd met domiciliëring) *

All-In

All-in
(onbeperkt alle sporten)
€85/mnd
€70/mnd
€65/mnd

BEREKEN MIJN ABONNEMENT OP MAAT

Een abonnement op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Contact
Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.