Terug naar overzicht

7 sportieve kerstcadeaus waar je elke actieveling blij mee maakt

14 november 2023
sportieve kerstcadeaus

’t Is weer zover: hoog tijd om te bepalen wat je onder de boom legt! Wij geven alvast een aantal tips voor wie sportieve kerstcadeaus zoekt voor de sportfanaat in de familie of vriendengroep.

1. Sporthorloge

Een sporthorloge is het ultieme cadeau voor de sportieveling in je leven. Met functies zoals GPS-tracking, hartslagmonitoring en prestatie-analyse helpt een sporthorloge om trainingen te optimaliseren. Het is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en modern.

Sporthorloge Een sporthorloge is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en modern.

2. Sportabonnement of sportcheques

Een sportabonnement is het perfecte cadeau om iemand z’n goede voornemens voor het nieuwe jaar kracht bij te zetten. Zeker als je dat bij Olympia aanschaft! Want bij ons kan je met je abonnement onbeperkt sporten. Hier lees je er alles over.

Liever iets anders dan een abonnement cadeau doen? Dan is de sportcheque van Olympia een goed idee! Hoe het werkt: je zet gewoon een bedrag op een cheque en daarmee kan de persoon aan wie je ‘m geeft eten, drinken of sporten bij ons. Je kan dit trouwens ook betalen met het budget van je Sport en Cultuurcheques.

3. Squashracket of -ballen

Ken jij een gepassioneerde squasher of gewoon iemand die ermee wil beginnen? Dan is een goed racket altijd welkom! Twijfel je of je wel de juiste keuze maakt hierover? Dan kan je op veilig spelen en gewoon een setje ballen cadeau doen. Of een leuke sporttas, dat werkt ook altijd.

Squashracket of -ballen Een goed squashracket is altijd welkom! Twijfel je over de juiste keuze? Speel op veilig spelen en doe een setje ballen cadeau.

4. Sportoutfit

Met een nieuwe sportoutfit die je elke sportliefhebber een plezier. Kies voor kwaliteitsvolle kledingstukken die er niet alleen mooi uitzien, maar ook comfortabel zitten tijdens het sporten. Sportschoenen kopen is misschien wat risky, maar met een ademende legging of een vochtafvoerend shirt scoor je sowieso.

5. Proteïnepoeder

Een sportieveling die ook met voeding bezig is, maak je blij met proteïnepoeder. Hiermee maakt hij of zij snel een healthy shake klaar of pimpt ie z’n portie havermout. Het bevat de juiste verhouding koolhydraten en eiwitten die je helpen om beter te herstellen. Perfect voor na een zware training.

Proteïnepoeder Proteïnepoeder bevat de juiste verhouding koolhydraten en eiwitten die je helpen om beter te herstellen.

6. Hardloopverlichting

Fervente hardloper in de familie of vriendengroep? Dan maak je deze actieveling sowieso blij met de juiste loopaccessoires. Zeker in deze donkere periode komt verlichting goed van pas. Je kan kiezen uit hoofdlampen, borstlampen of zelfs LED-armbanden. Zo wordt de loopsessie een pak veiliger!

7. Massagegun

Ideaal om elke sporter z’n spieren te herstellen na een inspanning. Of gewoon om heerlijk te ontspannen! Het vermindert ook eventuele spierpijn na een workout omdat zo’n massagegun diepgaand masseert.

Massagegun Een massagegun vermindert spierpijn na een workout omdat het diepgaand masseert.

Sportieve kerstcadeaus nodig? Vraag ernaar bij Oly!

Onze coaches kunnen je sowieso tips geven. Wil je graag een sportabonnement of -cheque cadeau doen? Mail ons via olympia@oly.be en wij vertellen je graag over onze opties.

Onbeperkt alle sporten

Houd jij van ‘all the way’? Dan is onze exclusive formule helemaal jouw ding! Laat je gaan in alle sporten die we je te bieden hebben. Geniet zo van onbeperkt sporten aan een toptarief!

3 MND
 
6 MND
 
1 JAAR
 

Focus

1 sport naar keuze uit 4 sporten:
fitness, squash, yoga, spinning

€70/mnd
(€75/mnd met domiciliëring) *

€65/mnd
(€70/mnd met domiciliëring) *

€45/mnd
(€50/mnd met domiciliëring) *

3 MND
6 MND
1 JAAR

Exclusive

Onbeperkt sporten aan toptarief:
fitness, squaqh, yoga, spinning, klimmen, bowling, pool/snooker

€80/mnd
(€85/mnd met domiciliëring) *

€75/mnd
(€80/mnd met domiciliëring) *

€55/mnd
(€60/mnd met domiciliëring) *

All-In

All-in
(onbeperkt alle sporten)
€85/mnd
€70/mnd
€65/mnd

BEREKEN MIJN ABONNEMENT OP MAAT

Een abonnement op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Contact
Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.