Terug naar overzicht

Op zoek naar een niet zo klassieke LO-les? Dit zijn je mogelijkheden!

18 augustus 2023
LO-les

Een LO-les gebeurt vaak op school of in een turnzaal. Maar wat als je eens op verplaatsing gaat en andere activiteiten voorziet voor je leerlingen? Dit zijn alvast je mogelijkheden bij Olympia!

Fitness

Iets waar je schoolkinderen sowieso mee kan bekoren? Afwisseling! In onze fitness staan allerlei verschillende toestellen, allemaal nieuw en van topkwaliteit. Zo halen ze echt alles uit hun LO-les en wordt het nooit saai. Wij leggen graag op voorhand uit hoe alles precies werkt.

Wil je liever met de volledige klas hetzelfde doen? Ga dan voor een van onze groepslessen! Extra plezier verzekerd.

Indoor cycling

Veel kinderen fietsen naar school, maar met indoor cycling – of spinning – leer je hen een heel andere kant van deze sport kennen. Een half uurtje is vaak al genoeg om alle voordelen te merken van deze complete workout. Wat het extra leuk maakt? Indoor cycling gebeurt vaak op muziek. Dat geeft de kinderen sowieso extra energie en ze kunnen zich extra hard uitleven.

Klimmen

Een leuke activiteit die niet meteen als een typische LO-les aanvoelt? Klimmen! Kinderen leren niet alleen hun handen en voeten op een andere manier gebruiken, ze overwinnen ook hun hoogtevrees. Bij ons kunnen kinderen zich uitleven op 1.000 m2 klimoppervlakte en aan de zowat 10.000 grepen. Met 30 touwen en meer dan 100 gevarieerde klimroutes wordt het een heel gevarieerde turnles.

Squashen

Nog zo’n complete workout is squashen. Je kan je leerlingen dit een uurtje laten doen. Maar als ze écht alles geven, is vaak een half uur al genoeg. Dit is trouwens een heel populaire sport voor scholen, leerlingen leren namelijk op een toegankelijke en speelse manier een nieuwe sport. Het is ook een activiteit die je minstens met 2 speelt. Dus als je met een rotatiesysteem werkt, komen ze met iedereen van de klas in contact.

Een niet zo klassieke LO-les organiseren voor je leerlingen?

Eén adres: Olympia! Bekijk hier alvast ons aanbod voor scholen. Geloof ons: je leerlingen zullen het fantastisch vinden om niet telkens op school te moeten sporten. Bij ons hou je ze lang genoeg entertaint op een sportieve manier!

Onbeperkt alle sporten

Houd jij van ‘all the way’? Dan is onze exclusive formule helemaal jouw ding! Laat je gaan in alle sporten die we je te bieden hebben. Geniet zo van onbeperkt sporten aan een toptarief!

3 MND
 
6 MND
 
1 JAAR
 

Focus

1 sport naar keuze uit 4 sporten:
fitness, squash, yoga, spinning

€70/mnd
(€75/mnd met domiciliëring) *

€65/mnd
(€70/mnd met domiciliëring) *

€45/mnd
(€50/mnd met domiciliëring) *

3 MND
6 MND
1 JAAR

Exclusive

Onbeperkt sporten aan toptarief:
fitness, squaqh, yoga, spinning, klimmen, bowling, pool/snooker

€80/mnd
(€85/mnd met domiciliëring) *

€75/mnd
(€80/mnd met domiciliëring) *

€55/mnd
(€60/mnd met domiciliëring) *

All-In

All-in
(onbeperkt alle sporten)
€85/mnd
€70/mnd
€65/mnd

BEREKEN MIJN ABONNEMENT OP MAAT

Een abonnement op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Contact
Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.