Terug naar overzicht

De ideale spinning outfit? Zeem for the win!

14 februari 2020
spinning outfit

Tijdens een spinningsessie ga je tot het uiterste. Je ziet dus maar best dat je gekleed bent op een intense zweetpartij. Hoe ziet een spinning outfit eruit die tegelijk comfortabel is en sportieve topprestaties garandeert?

Sporty casual of de pro look?

Als je de eerste keer komt spinnen, sta je er niet meteen bij stil. Een indoor cyclingfiets heeft namelijk veel weg van een wielerfiets. Niet gemaakt om comfortabel te zijn, wel om stevig te presteren. Te beginnen met een dun, maar hard zadel. We hoeven er geen tekeningetje bij te maken wat dit met je achterwerk kan doen tijdens je oefeningen.

Het is dus niet zomaar dat de meeste spinners in de zaal minstens kiezen voor een spinning outfit met fietsbroek. Strak, zweetafvoerend én met geïntegreerde zeem. Comfortabel tijdens je workout, geen zere bilspieren achteraf. De rest van je spinning outfit vul je naar eigen smaak aan.

Of toch maar in volledige wieleroutfit?

Als we je onze beste raad mogen geven: ga voor een volledige wieleruitrusting. Niet alleen voert dergelijke kledij de massaal opgewekte warmte – en zweet – sneller af. Heeft je spinning outfit ook nog eens platte naden, dan schuurt het stof niet tegen je huid en vermijd je irritaties.

Lees ook: Coach Jo: “Spinning maakt een hele nieuwe mens van je”

spinning outfit

Een laatste voordeel van degelijke wielerkleren. Ze zijn gewapend tegen slijten. Door de constante wrijving tijdens het bewegen, slijt basic stretchkledij al vrij snel. De betere wielerkledij op de markt is slijtvast en dat kan zeker je broek goed gebruiken.

Een coole spinning outfit…

… maakt het verschil. Niet alleen op de fiets, maar ook in je hoofd. Waarom zou je met wapperende, natte kledij afzien op de spinning fiets? Met een mooi ogende wieleroutfit ben je eens zo gemotiveerd om alles te geven. Een iets grotere investering in het begin, maar wel eentje waar je eens zo lang plezier van hebt.

Ready to sweat?

De hele week lang staan er spinningsessies op het programma in Olympia. Met de meest opzwepende muziek en onze motiverende coaches. Check onze weekagenda en sluit aan bij Mark, Marc, Mario, Eveliene of Jo. Best wel even reserveren om zeker te zijn van een plaatsje!

Onbeperkt alle sporten

Houd jij van ‘all the way’? Dan is onze exclusive formule helemaal jouw ding! Laat je gaan in alle sporten die we je te bieden hebben. Geniet zo van onbeperkt sporten aan een toptarief!

3 MND
 
6 MND
 
1 JAAR
 

Focus

1 sport naar keuze uit 4 sporten:
fitness, squash, yoga, spinning

€70/mnd
(€75/mnd met domiciliëring) *

€65/mnd
(€70/mnd met domiciliëring) *

€45/mnd
(€50/mnd met domiciliëring) *

3 MND
6 MND
1 JAAR

Exclusive

Onbeperkt sporten aan toptarief:
fitness, squaqh, yoga, spinning, klimmen, bowling, pool/snooker

€80/mnd
(€85/mnd met domiciliëring) *

€75/mnd
(€80/mnd met domiciliëring) *

€55/mnd
(€60/mnd met domiciliëring) *

All-In

All-in
(onbeperkt alle sporten)
€85/mnd
€70/mnd
€65/mnd

BEREKEN MIJN ABONNEMENT OP MAAT

Een abonnement op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Contact
Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.