Terug naar overzicht

Geen zin om naar buiten te gaan? Kom binnen sporten bij Olympia!

14 december 2022
binnen sporten

Heb jij ook minder zin om te sporten nu het én donker én koud is buiten? Wel, daar bestaat een oplossing voor: binnen sporten! En dat is iets wat je het best doet bij Olympia. Wij leggen je graag uit waarom.

Grote verscheidenheid aan sport

Olympia is niet zomaar een fitness. Fitness is maar 1 van de maar liefst 7 verschillende sporten die je bij ons kan beoefenen. We zetten ze even op een rij:

 1. Bowlen
  Leef je uit met je vrienden of familie op een van onze 22 banen. Of kom op vrijdag- of zaterdagavond loungebowlen in een beeld-, licht- en geluidshow van formaat. Met deze tips wordt een strike gooien trouwens easy peasy.
 2. Spinning
  Oftewel: indoor cycling. Dé ideale sport voor wie niet graag buiten in de kou fietst. Klaar om je een uur lang stevig in het zweet te werken?
 3. Pool & snooker
  Reserveren hoeft niet, je bent elke dag van ’s ochtends welkom aan een van onze 8 pool- en 3 snookertafels. Hier lees je nog even wat het verschil tussen die 2 nu weer is.
 4. Yoga
  Een sport waar je zowel fysiek als mentaal sterker van wordt. Haal je yogamatje boven, kies tussen Slow Flow of Vinyasa en kom helemaal tot rust.
 5. Squash
  Na een half uur of een uur squashen ben je kapot, maar je geniet ook van een voldaan gevoel. Alle stress is uit je lichaam! Daarom is het een van de meest complete sporten
 6. Klimmen
  Wist je dat wij de allereerste klimhal van Limburg zijn? Leef je uit op 1.000 m2 klimoppervlakte tot 17 meter hoog. Meer zin om te boulderen? Dat kan op onze bouldermuur van 4 meter hoog! Adrenaline verzekerd.
 7. Fitness
  Word fit op je eigen tempo en met je eigen schema. Je vindt er ook de Milon Cirkel waarmee je slank en fit wordt in 44 minuten, zonder kans op blessures.

Coaches die je bijstaan en aanmoedigen

De Olympia-coaches staan voor je klaar. We hebben onder andere begeleiding bij klimmen en squashen. En uiteraard ook in onze fitness. Kom je hier voor ‘t eerst trainen? Maak dan een afspraak. Een van onze coaches geeft je een professionele screening en evaluatie. Zo weet jij meteen welke oefeningen je moet doen om fit te geraken.

Maak alvast kennis met coach Yves, coach Selwyn, coach Sander en klimbegeleider Edward.

binnen sporten De coaches van Olympia staan altijd voor je klaar en geven je graag het juiste advies.

Abonnement: onbeperkt alle sporten

Zin om onbeperkt al onze sporten uit te proberen? Schaf je dan een Oly-abonnement aan. Je betaalt 1 vaste prijs en daarmee kan jij onbeperkt fitnessen, squashen, yogaën, spinnen, bowlen, poolen/snookeren en klimmen.

Kies uit onze 3 formules:

 • 3 maanden voor € 80 per maand
 • 6 maanden voor € 65 per maand
 • 1 jaar voor € 55 per maand

Hapje eten en drinken erna

Na een goeie workout verdien je natuurlijke een lekkere maaltijd. Daarvoor kan je terecht in ons restaurant! We hebben een uitgebreide menukaart waar voor ieder wat wils opstaat. Kom je met een grote groep vanaf 20 personen? Dan kan je ook kiezen voor een overheerlijk buffet.

Perfect om lekker warm en droog te zitten op een regenachtige dag.

Kom binnen sporten bij Olympia

Jep, kom gewoon af! Want wat is er nu beter dan op een donkere dag je binnen lekker in’t zweet te werken? Niks! Zeker als je dat kan combineren met een lekker etentje achteraf.

Boek meteen je sessie. Tot snel!

Onbeperkt alle sporten

Houd jij van ‘all the way’? Dan is onze exclusive formule helemaal jouw ding! Laat je gaan in alle sporten die we je te bieden hebben. Geniet zo van onbeperkt sporten aan een toptarief!

3 MND
 
6 MND
 
1 JAAR
 

Focus

1 sport naar keuze uit 4 sporten:
fitness, squash, yoga, spinning

€70/mnd
(€75/mnd met domiciliëring) *

€65/mnd
(€70/mnd met domiciliëring) *

€45/mnd
(€50/mnd met domiciliëring) *

3 MND
6 MND
1 JAAR

Exclusive

Onbeperkt sporten aan toptarief:
fitness, squaqh, yoga, spinning, klimmen, bowling, pool/snooker

€80/mnd
(€85/mnd met domiciliëring) *

€75/mnd
(€80/mnd met domiciliëring) *

€55/mnd
(€60/mnd met domiciliëring) *

All-In

All-in
(onbeperkt alle sporten)
€85/mnd
€70/mnd
€65/mnd

BEREKEN MIJN ABONNEMENT OP MAAT

Een abonnement op maat

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Contact
Contact
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.