Terug naar overzicht

Summer’s (almost) here: tijd om een conditiefondke te leggen

30 april 2024

De zomer, tijd van barbecues, festivals, reizen en nieuwe sportieve ambities. Mogen we je een aantal leuke sporten voorstellen om helemaal in vorm te geraken voor drie maanden summer fun? Enneuh… we hebben we ook een interessante zomeractie voor je opgezet!

Kom onze klimmuur verkennen

Een sport waarmee je al jouw spieren traint én flexibeler wordt? Dat is klimmen. Of we nu met een hittegolf of Belgische kwakkelzomer zitten: wij beloven dat je op de klimmuur een pak plezier beleeft!

Lees: Indoor klimmen: jouw eerste keer op de klimmuur?

Mep of trap de merguezworstjes eraf

Schuldgevoelens na een zware barbecue? Kom de dag erna een uurtje squashen en wandel afgepeigerd maar voldaan en glimlachend weer naar buiten. Hier zijn tien redenen waarom squash een héél complete sport is.

Even intensief en satisfying? Onze spinninglessen! Geef je helemaal over aan de coach en aan de begeleidende beats. Afzien was nog nooit zo plezant én je doet het in groep!

Werken aan de summer body? Welkom in onze fitness!

Meer spieren kweken of werken aan je uithouding? Onze fitness is elke dag voor je open. Een paar kilootjes kwijt, meer spiermassa kweken of eindelijk van die vervelende blessure afraken? Onze coaches begeleiden je op weg naar de beste resultaten. Of volg gewoon het ritme op maat dat de Milon Circle voor jou bepaalt.

Lees ook: Fitness combineren met andere sporten: aan- of afrader?

Schuldgevoelens na een zware barbecue? Kom de dag erna een uurtje squashen en wandel afgepeigerd maar voldaan en glimlachend weer naar buiten. Ook een aanrader voor kinderen trouwens!

Mag het toch wat rustiger aan?

Geen probleem: de boog moet niet altijd strakgespannen staan. Kom een spelletje bowlen met vrienden of familie, of leef je uit aan onze pool- en snookertafels. Of vind de complete rust tijdens een van onze yogasessies.

Geen tijd, geen excuus 😉

Heb je jouw hele zomer volgeboekt? Dan nog kan je op heel korte tijd resultaat boeken. Hoe je zoveel mogelijk calorieën verbruikt op een uur tijd? Dat lees je hier.

Lukt het je echt niet om een keertje tot bij ons te geraken? We verzamelden een resem oefeningen voor thuis. Van core stability oefeningen voor je rug en buik tot gevarieerde sets (mét video). We got your back!

Vergeet niet voldoende te eten en te drinken!

Zo, genoeg bezigheden om je lichaam en geest helemaal summer proof te krijgen. Vergeet niet dat je lichaam – zeker in de zomer – genoeg brandstof nodig heeft om de beste resultaten te behalen. Zowel voor als na je work-out. Bij deze nodigen we je uit om nog even te blijven hangen in ons restaurant 😉 Check hier ons menu!

Oly zomeractie: 3 maanden sporten voor 120 euro!

Jij doet jouw duit in het zakje, wij het onze. Kom in juni, juli en augustus proeven van al onze sporten voor maar 120 euro en leg de basis voor een geweldige zomer en najaar. Interesse? Verzilver onze zomeractie: bel ons op het nummer 011 25 30 31 of mail ons op olympia@oly.be.

Onbeperkt alle sporten

Houd jij van ‘all the way’? Dan is onze exclusive formule helemaal jouw ding! Laat je gaan in alle sporten die we je te bieden hebben. Geniet zo van onbeperkt sporten aan een toptarief!

3 MND
 
6 MND
 
1 JAAR
 

Focus

1 sport naar keuze uit 4 sporten:
fitness, squash, yoga, spinning

€70/mnd
(€75/mnd met domiciliëring) *

€65/mnd
(€70/mnd met domiciliëring) *

€45/mnd
(€50/mnd met domiciliëring) *

3 MND
6 MND
1 JAAR

Exclusive

Onbeperkt sporten aan toptarief:
fitness, squaqh, yoga, spinning, klimmen, bowling, pool/snooker

€80/mnd
(€85/mnd met domiciliëring) *

€75/mnd
(€80/mnd met domiciliëring) *

€55/mnd
(€60/mnd met domiciliëring) *

All-In

All-in
(onbeperkt alle sporten)
€85/mnd
€70/mnd
€65/mnd

BEREKEN MIJN ABONNEMENT OP MAAT

Een abonnement op maat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Contact
Contact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.